DN 7: trafic rutier blocat din cauza unui accident

2 ianuarie 2010 12:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, inspector Claudia Airinii, cauzele accidentului nu sunt cunoscute încă, în impact fiind implicate două autoturisme.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, locotenentul Anemona Doda, a declarat că în urma accidentului trei persoane au fost rănite, iar pentru scoaterea unui bărbat dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

"S-a intervenit cu un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Intervenţie din Orăştie pentru scoaterea din maşină a unui bărbat care era încarcerat. Trei persoane sunt transportate la spital de echipaje SMURD şi ambulanţe, starea lor pare să fie destul de gravă", a spus Doda.

Traficul pe DN 7 este blocat pe ambele sensuri, la limita între Alba şi Hunedoara, în zona în care s-a produs accidentul, poliţiştii urmând să-l redeschidă după ce vor face cercetările şi vor scoate în afara carosabilului autoturismele avariate.

Mai multe