Dodel s-a făcut băiat cuminte!

5 august 2010 14:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Venirea lui Victor Piţurcă la Steaua i-a pus cu botul pe labe pe petrecăreţi. Piţi le-a spus scurt: „Dacă nu respectaţi programul, vă dau afară. Nu amenzi, nu sancţiuni, direct afară!”.

Mai citeşte:

«Bomba sexy» Iulia Tăbăcaru, goală la ştrand! - FOTO

Avertismentul a fost luat în serios de fotbalişti. Cel mai expus dintre ei, Cristi Tănase pare să-şi fi băgat şi el minţile în cap. Fotoreporterii Click! l-au urmărit marţi seară, iar Dodel a demonstrat că s-a liniştit. 

A luat masa în zona Decebal, alături de colegul său Bogdan Stancu şi apoi, în jurul orei 22.30 s-a suit într-un taxi şi a plecat spre casă.

Pe drum s-a oprit la o benzinărie, de unde şi-a cumpărat apă şi suc, iar apoi şi-a continuat drumul către apartamentul său din zona 13 Septembrie, unde s-a mutat de curând, pentru a fi mai aproape de Ghencea.

La ora 23.00, Tănase era deja acasă. El a ieşit pe balcon, a mai zăbovit câteva minute, după care a intrat în apartament şi a dat stingerea. „Bomba sexy" pare deja o amintire, deşi apropiaţi ai fotbalistului susţin că Dodel a urmat sfatul lui Gigi Becali, care îi recomandase să o cheme pe fată să-i presteze servicii contra cost.

Tănase, uite-ţi «Bomba» la plajă! FOTO

«Nu sunt bombă, sunt doar sexy» - FOTO

Mai multe