Doi părinţi arestaţi, după ce fiica lor a fost găsită moartă

12 septembrie 2009 18:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Corpul unei fetiţe de opt ani, moartă de mai bine de o lună, despre care părinţii au spus că a dispărut, a fost găsit, vineri, de Jandarmeria franceză, la Mans, după 24 de ore de căutări, informează Mediafax.

Tatăl a mărturisit că a inventat povestea dispariţiei copilului, a anunţat Joëlle Rieutort, procurorul din Mans. "El a mărturisit destul de repede atunci când jandarmii i-au arătat că există contradicţii şi la fel de repede a recunoscut că răpirea a fost imaginară", a declarat presei sursa citată.

Atât tatăl, cât şi mama au fost arestaţi.

A murit din cauze naturale, susţine tatăl

Corpul fetiţei a fost găsit, după mărturisirile tatălui, într-un container dintr-un depozit care aparţine societăţii la care el lucrează.

În arest, tatăl a dat asigurări că fetiţa a murit la începutul lunii august din cauze naturale. Corpul ei a fost conservat într-un congelator în domiciliul anterior al cuplului, a mai precizat mama.

"Autopsia se va realiza cât mai curând posibil. La prima vedere nu există semne de violenţă", a mai spus sursa citată.

Tatăl a alertat, miercuri, Jandarmeria pretinzând că fiica sa a dispărut. Bărbatul afirmase că a părăsit pentru scurt timp copilul care dormea în maşină, într-o parcare, în timp ce el a plecat cu fiul de 10 ani să cumpere ceva de la un fast food.

Aproape 150 de jandarmi au fost mobilizaţi, joi, pentru găsirea copilului.

Mai multe