Dolha n-a dormit toată noaptea de supărare!

14 martie 2010 19:31   Actualitate
Ultima actualizare:

După fluierul de final, Dolha s-a prăbuşit pe gazon şi a izbucnit în lacrimi. Colegii săi, în frunte cu Moţi l-au îmbărbătat, iar Kone şi N’Doye l-au dus în faţa galeriei care i-a scandat numele minute în şir.

Pe drumul spre vestiare fostul portar şi actualul manager sportiv al roş-albilor, Florin Prunea, a discutat părinteşte cu el, încercând să-l calmeze.

În vestiar, toţi i-au fost alături, iar de la Bucureşti, mesajele de încurajare curgeau pe bandă rulantă. Marius Niculae şi Cristi Munteanu, care nu au făcut deplasarea la Cluj, au ţinut să-i fie alături.

Însă, pe Dolha părea că nimic nu-l poate opri să intre în depresie şi, la nervi, a ţipat că vrea să plece pentru că nu mai suportă presiunea. În cele din urmă a fost calmat, însă Cristi Borcea nu l-a iertat.

Golurile CFR-ului au fost făcute cadou de Dolha. El nu mai poate să apere cu Steaua, nici măcar la echipa a doua nu mai are loc. Mereu e alb. Acum e ud tot, face pe el! Dolha nu e portar, pe postul ăsta trebuie să ai curaj", a tunat Borcea.

Ieri, se pare că şi şeful dinamovist s-a mai calmat, dar în derby, locul lui Dolha va fi luat de Cristi Munteanu. "Babicu" e prima opţiune pentru a apăra în meciul cu Steaua, George Curcă, al treilea portar din lot, nefiind luat în calcul pentru că nu are experienţă.

După ce în partida cu CFR nu a fost inclus în lot din cauza unei accidentări mai vechi, un junghi intercostal care l-a chinuit trei zile, acum "Babicu" şi-a revenit complet şi de ieri se antrenează normal.

”La primul gol nu i se poate imputa nimic. Şi eu aş fi procedat la fel. La golul doi a fost şi ghinion fantastic.” Florin Prunea, manager sportiv

Mai multe