Dolha revine la locul coşmarului

25 septembrie 2010 17:31   Actualitate
Ultima actualizare:

28 martie, o zi pe care Ema nu o va uita uşor. A părăsit accidentat terenul de la Urziceni, îşi dislocase umărul, Vasile Turcu, fostul acţionar, îl desfiinţa la vestiare, numindu-l „un gunoi, un pişat", iar preşedintele LPF, Dragomir, spunea că portarul doar se preface lovit pentru a nu intra şi în gura fanilor.

Dar, după două zile, Ema a fost operat şi singurii care l-au susţinut au fost colegii. Au urmat multe luni de recuperare şi certuri cu şefii. Pentru că doreau să scape de el, l-au pus să semneze micşorarea salariului, el având 160.000 de euro, nu a acceptat şi au început şicanele.

Nimeni dintre oficiali nu l-a mai băgat în seamă, a fost nevoit să-şi plătească singur programul de recuperare, după care nu i s-a mai livrat salariul. Totul pentru a rupe contractul şi a scăpa de el.

În cele din urmă, a acceptat o reducere cu 40.000 de euro, dar nici aşa conducătorii nu au fost mulţumiţi. Măsura? Nu i-au mai dat leafa timp de patru luni. Nu şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, ci a continuat antrenamentele cu preparatorul fizic şi a revenit la echipa a doua.

A jucat trei meciuri la „satelit" şi cum Curcă a gafat constant, iar Naumovski e lipsit de experienţă, Ema a primit o şansă cu Ceahlăul, pe care n-a ratat-o.

Mai multe