Domenech a fost «lucrat» de Zidane

20 iunie 2010 16:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul internaţional francez a discutat planurile tactice ale echipei cu liderii vestiarului, apoi i-a pus pe aceştia să-i impună lui Domenech schimbările pentru meciul cu Mexic.

Nu doar actualii jucători, în frunte cu Anelka, s-au ridicat împotriva lui Raymond Domenech.

Nici foştii săi discipoli nu par a-l avea prea mult la inimă pe selecţionerul francez.

Henry nu a bifat nici un minut în meciul pierdut în  faţa Mexicului

Un episod relevant s-a petrecut, conform publicaţiei „Liberation", înaintea meciului pierdut de „cocoşi" cu 0-2 în faţa Mexicului.

Zidane i-a chemat pe Evra, Ribery, Henry şi Gallas, liderii vestiarului, pentru a discuta cu ei planurile tactice înaintea confruntării.

Pe ordinea de zi, modificarea sistemului de joc, din 4-2-3-1 în 4-4-2, şi includerea în primul „11" a lui Valbuena şi Henry în locul lui Gourcuff şi Govou.

Adeptul consultărilor cu jucătorii, Domenech a fost în primă fază de acord cu propunerea celor patru.

În ziua meciului a aflat însă de complotul lui Zidane, omul care la turneul final din 2006 l-a trecut în rezervă, cuvântul său fiind lege în vestiarul „Les Bleus".

Asta că l-a enervat la culme pe Domenech, care a aliniat împotriva Mexicului aceeaşi echipă ca în meciul cu Uruguay, excepţie făcând Malouda, care l-a înlocuit pe Gourcuff.

Ieri, o nouă „bombă" a explodat în cantonamentul Franţei!

Jucătorii au refuzat să se antreneze, la scurt timp după o altercaţie între căpitanul Patrice Evra şi preparatorul fizic Robert Duverne.

Din câte se pare, preparatorul e cel care a informat presa cu privire la scandalurile din vestiarul foştilor campioni mondiali.

Mai multe