Dorinel Munteanu la ieşirea din sediul DNA: "M-au chemat fiindcă m-au chemat"

26 mai 2010 10:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a fost audiat miercuri, la Seviciul Teritorial Piteşti al DNA, în dosarul corupţiei din fotbal, în care este implicat omul de afaceri Cornel Penescu.

Dorinel a părăsit, după aproximativ o oră şi jumătate, sediul DNA Piteşti, confirmând că audierea sa de către procurorii anticorupţie a avut legătură cu Cornel Penescu, fără să precizeze însă concret despre ce dosar este vorba.

"M-au chemat fiindcă m-au chemat, este în cazul Penescu, răspund de fiecare dată când sunt chemat. Am dat doar o declaraţie, este vorba de cazul Penescu", a declarat Dorinel Munteanu la ieşirea din clădirea DNA Piteşti.

Întrebat de jurnalişti dacă audierea sa de către procurorii anticorupţie are legătură cu anumite interceptări telefonice sau sms-uri, Dorinel Munteanu a răspuns: "Să vedem ce au de interceptat şi ce este în acele sms-uri. Nu există sms-urile despre care vorbea domnul Porumboiu".

Dorinel Munteanu a mai declarat, răspunzând unei întrebări, că procurorii nu i-au spus dacă va mai fi chemat la audieri la DNA, dar că ştiu unde să-l găsească.

La întrebarea dacă a fost surprins de ceea ce a apărut despre FC Argeş, fostul jucător al echipei naţionale a răspuns: "Este un caz pe rol, iar eu am fost angajatul lui Penescu, aşa că mă aşteptam să fiu chemat aici, nu mă surprinde. Nu mi-a fost teamă".

Referindu-se la dosarul corupţiei în fotbal, Dorinel Munteanu a spus că nu prea l-a urmărit şi că nu-l interesează acest dosar.

"Nu mă intersează, procurorii pot să spună dacă se dă mită în fotbal", a afirmat Dorinel Munteanu.

Întrebat în ce relaţii este cu Cornel Penescu, Munteanu a spus că se ştie foarte bine că are un proces cu acesta şi că în septembrie este termen.

"L-am acuzat de calomnie, vom vedea ce va fi", a conchis Dorinel.

Munteanu, a declarat, marţi, la Sport.ro, că nu a primit nicio înştiinţare de convocare la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Sursa: Mediafax

Mai multe