Dorule, iată-ţi soţia fără chiloţi pe scenă!

1 decembrie 2010 16:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Mereu conservatoare, Nicoleta Vascan a "comis-o" marţi seara, la o prezentare de modă. Vedeta a refuzat să poarte chiloţi pe sub rochia mulată şi parţial transparentă, astfel că şi-a arătat cea mai intimă parte a trupului, în toată splendorea.

Sexy-psihologul radiază de fericire, deşi se află în plin proces de divorţ de Doru Săroiu, solistul trupei Parlament. Problemele din viaţa personală au determinat-o să dea jos câteva kilograme bune, iar acum se mândreşte cu un trup de manechin.

Nicoleta Vascan a fost amfitrioana prezentării de modă "Eden", semnată Cosmina Englizian şi a îmbrăcat o rochie sexy, din catifea neagră, semi transparentă.

Citeşte şi:

Nicoleta Vascan, psiholog pentru nore

Solistul de la «Parlament» divorţează de psiholoaga sexy

Cum lenjeria intimă ar fi fost inestetică, sexy-psihologul a făcut o mişcare îndrăzneaţă şi a decis să renunţe la bikini. Ghinion mare pentru ea, căci o clipă de neatenţie şi o mişcare greşită au fost suficiente pentru ca fotoreporterii Click! să-i pozeze partea corpului la care numai soţul ei a avut acces până acum.

Semn că şi-a dat seama că ar putea fi fotografiată, Nicoleta şi-a luat chiloţei la cocktail-ul de după prezentare, însă a fost mult prea târziu. Cât despre noua ei siluetă, Nicoleta ne-a declarat: "Am slăbit zece kilograme prin post şi rugăciune".

Nicoleta l-a impresionat şi pe Luis Lazarus

Laurette, Marinela Niţu şi Mădălina Radu

Mai multe