Dosarul Alexandrei Stan a fost preluat de DNA. Poliţia, în apartamentul impresarului-bătăuş

24 iunie 2013 16:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Dosarul în care Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan, este cercetat pentru şantaj nu mai este instrumentat de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Cazul a fost preluat de Direcţia Naţională Anticorupţie Constanţa. Săptămâna trecută, Alexandra Stan a depus plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanța. Învinuirea adusă lui Marcel Prodan este una foarte gravă: şantaj. Între timp, mii de fani au postat pe site-urile de socializare mesaje de susținere pentru vedetă, în care îl condamnă sau chiar îl ameninţă pe managerul ei.

Surse din cadrul anchetei au declarat că dosarul a fost declinat DNA încă de săptămâna trecută. Imediat după aceea, apartamentul lui Marcel Prodan din zona de est a municipiului Constanţa a fost controlat de anchetatori, scrie adevarul.ro.

Agenţii de pază au unei firme care avea în grijă apartamentul nici măcar nu au bănuit ce se întâmplă până când au venit şi au găsit uşa de la intrare forţată, sigilată şi apoi tapetată cu bandă de la Poliţie.

Alexandra Stan aşteaptă certificatul medico-legal care îi poate aduce lui Marcel Prodan încă un dosar penal. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, impresarul bătăuş ar putea fi acuzat de vătămare corporala gravă. Totodată, procurorii trebuie să verifice şi modul în care şi-a înregistrat Prodan veniturile şi a plătit sau nu dările către stat.

Impresarul bătăuş a înlocuit-o pe Alexandra Stan cu o blondă din Ucraina?

Iată motivul pentru care Alexandra Stan nu mai apărea pe scenele din România!

Vecinii fac dezvăluiri despre relaţia Alexandrei Stan cu managerul ei

VIDEO Ce se întâmplă cu hiturile Alexandrei Stan după scandalul cu bătaia

Mai multe