«Dracula» Hamsik!

12 decembrie 2010 15:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Îniţiativa napoletanilor a dat roade chiar mai devreme decât era de aşteptat. Hamsik a marcat golul victoriei cu Genoa (1-0), cu o lovitură de cap fulgerătoare de la marginea careului mic din centrarea lui Lavezzi, şi spune acum că echipa sa trebuie să se concentreze sută la sută pe meciul cu Steaua.

„Deşi e frumos aici în vârful clasamentului, acum trebuie să ne gândim la meciul de miercuri, pentru că Liga Europa e un obiectiv pentru noi. Vrem să mergem mai departe, aşa că meciul cu Steaua e foarte important ca să încheiem anul în cel mai bun mod" a spus slovacul după meci.

Cât despre gestul suporterilor, acesta a declarat: „Ce au făcut fanii a fost fantastic. Poza mea alături de cea a lui Maradona m-a făcut fericit. Nu mă mai interesează alte echipe, la Napoli mă distrez cel mai bine".

Pe stelişti îi aşteaptă infernul

Exceptându-l pe Hamsik, Steaua trebuie să se teamă miercuri şi de forma arătată de napoletani. După încă un meci extraordinar reuşit de trupa lui Walter Mazzarri, Corriere dello Sport a titrat ieri: "Grande Napoli". În plus, pentru partida de pe „San Paolo" se vânduseră ieri 30.000 de bilete.

«Vrem să fim în primele 15 cluburi ale lumii»

Aurelio De Laurentiis, preşedintele lui Napoli, spune că vrea să facă din echipa sa una din forţele fotbalistice ale lumii.

„Vrem un stadion nou, apoi vreau să-i duc pe jucători în turnee de promovare în China şi India. Vreau să fim în primele 15 echipe ale lumii", a spus De Laurentis, pentru calciomercato.com.

Mai multe