Dragoste cu năbădăi la vârsta a treia! Cântăreţul Simion Pop, disputat de două femei

3 mai 2012 17:06   Actualitate
Ultima actualizare:

La 74 de ani, cântăreţul de muzică populară Simion Pop e disputat de două femei îndrăgostie lulea de el: una de 59 de ani, alta de 77!

Cu Marieta Poenaru a fost împreună timp de zece ani, iar cu Ana Hossu este de trei ani. După două căsnicii eşuate, artistul s-a trezit într-un tringhi amoros, fiindcă nici una dintre cele două nu vrea să renunţe la el.

„Marieta e o femeie vrednică, fostă dansatoare. Dar lucrurile au degenerat, are o gelozie dusă la extrem. A vorbit foarte urât la adresa Anei. De când a apărut Ana e în stare să rupă, să spargă, nu ne lasă să vorbim la telefon. Nu pot spune că e beţivă, dar îi place să bea zilnic câte un păhăruţ. Mă agresează fizic şi verbal", a dezvăluit artistul la emisiunea „Happy Hour", unde a venit împreună cu Ana.

„Eu sunt iubăreţ. Cu prietenele mele sau cu soţiile mele am fost generos. Nu prea le spuneam că le iubesc, le demonstram. Mi se spunea «Contele»", s-a lăudat el. În timp ce artistul s-a împăunat, femeile s-au atacat una pe celaltă şi, mai mult decât atât, au fost amândouă sigure pe dragostea lui: „Suntem împreună, nu ne-am certat. Îmi spune că mă iubeşte, iar eu întotdeauna l-am vrut. Încă îi mai port verigheta. Mi-a zis că acea femeie e o simplă colegă. Ea nu se compară cu mine", a declarat Marieta.

Totuşi, Ana nu e de aceeaşi părere: „Eu sunt babă? Sau ea, la aproape 80 de ani? Cine mai face dragoste cu o femeie de 77 de ani? Ea trăieşte în lumea ei. I s-a prăbuşit hăisaşul, aşa se spune pe la noi. Adică acoperişul... capului. Ea e distrusă, se distruge singură", a afirmat Ana, care a ţinut să precizeze că are 59 de ani, nu 65, cum a scris presa.

„Dacă ai un stimulent, adică o femeie tânără, vine şi dragostea. Trebuie să ai o parteneră potrivită, nu o femeiuşcă", şi-a atacat ea adversara. Şi, pentru a-i da lovitura de graţie rivalei, a anunţat că s-au şi căsătorit religios. „Nu contează actele, ci iubirea noastră. E o dragoste târzie, înţeleaptă. Suntem suflete pereche. El este un şaman plin de umor. Întâlnirile noastre sunt mai pline de foc când ne vedem", l-a lăudat ea. „De la uşă ne dezbrăcăm!", a completat-o cântăreţul.

Cât despre cealaltă femeie din viaţa lui, interpretul a afirmat: „Nu este soţia mea. Nu suntem luaţi cu acte. Dacă m-a violat? Mai greu! Închide uşa şi nu-mi dă drumul, aruncă cheia şi mă ţine încuiat. E foarte geloasă. Să mă iubească, dar să fiu şi eu de acord!". În final el a dezvăluit şi adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Marieta: „Nu a vrut să-mi facă acte. Ana mi-a trecut casa ei pe numele meu", a spus interpretul.

Mai multe