Dramă în familia prinţului Raţiu! Tatăl lui Andrei, în comă 14 zile şi ţinut în viaţă doar de aparate

27 martie 2012 6:17   Actualitate
Ultima actualizare:

O poveste tristă de viaţă! Adrian Prisecaru Raţiu, in varsta de 65 de ani, trăieşte de mai mulţi ani în America, New York. Boala l-a răpus pe bărbat, iar în urmă cu o lună a fost la un pas de moarte.

Andrei Raţiu a aflat în urmă cu puţin timp despre starea de sănătate a tatălui său, iar acum urmează să-i facă o vizită în America. Adrian Prisecaru nu şi-a mai văzut fiul din 2009, iar motivul îl constituie teama de zbor a lui Andrei.

«Nu l-am mai văzut de câţiva ani. Nu înţelege nimeni, dar mie îmi este frică să zbor cu avionul. Acum că am aflat că e bolnav o să-i fac o vizită. Ştiu că a avut o operaţie pe cord, iar asta din cauza tutunului. Mă bucur din suflet că e bine. Noi în toţi aceşti ani am vorbit mereu la telefon», ne-a declarat prinţul Raţiu.

După ce a fost operat pe cord, tatăl prinţului Raţiu a stat 14 zile în comă, iar medicii nu-i mai dădeau nicio şansă. Nu a fost scos de la aparate din cauză că acest lucru trebuia să-l facă un membru al familiei, însă lângă el nu era nimeni.

«Am fost contactaţi din America, de către medicii de acolo, că trebuie să venim pentru a stabili ce facem cu tata», ne-a mai spus Andrei.

Când nimeni nu-i mai dădea nicio şansă, în cea de-a 14 zi de comă tatăl lui Andrei Raţiu şi-a mişcat degetele de la picioare. Bărbatul şi-a revenit ca prin minune! A mai stat alte trei săptămâni în spital, iar apoi s-a întors în locuinţa sa din New York.

Adrian Prisecaru este artist plastic şi reprezentat al băncii mondiale din Washington.

Mai multe