Dramă în Spania! Matador, mort, în direct la tv, în timpul unei coride

10 iulie 2016 9:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Scene cu un impact emoţional puternic s-au derulat în faţa a mii de spectatori care au asistat la una dintre cele mai sângeroase coride. Spectacolul care ar fi trebuit să fie unul inedit s-a terminat prost. Toreadorul Victor Barrio care se afla în arenă a fost împuns mortal cu coarnele de către taur şi nu s-a mai putut face nimic pentru el. Soţia bărbatului a văzut totul din public.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, însă nu a mai putut fi salvat, potrivit ştirileprotv.ro. Rănile profunde i-au cauzat pierderi masive de sânge. Toreadorul avea un plămân perforat şi o rana adâncă în zona toracelui. Victor Barrio avea experienţă de aproape 10 ani că toreador şi era foarte pasionat de meseria sa.Soţia matadorului se află în mulţime şi a asistat neputincioasă la scenele tulburătoare, împreună cu ceilalţi spectatori. Acesta este primul matador cu experienţă care moare, în timpul unei coride, în acest secol.

Prim ministrul Spaniei, Mariano Rajoy, a prezentat condoleanţe soţiei şi familiei acestuia. Raquel Sanz, soţia toredadorului, se află în stare de şoc după ce a asistat la scenele sângeroase.Nouă ediţie a Festivalului de la Pamplona a făcut şi alte victime. Cinci persoane au fost rănite în a două zi a petrecerii, după ce câţiva tauri au măturat tot ce le-a stat în cale. Cinci persoane au ajuns la spital cu răni, după ce au intrat în vizorul animalelor furioase. festivalul a fost suspendat ca urmare a tragediei produse.

Mai multe