Dramă în viața lui DJ Harra! Părinții adoptivi și mama naturală, în conflict deschis

12 iunie 2014 21:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Artista trăiește un adevărat confilict, care a determinat-o să caute răspunsuri. Dana Neacșu (31 de ani), alias DJ Harra, a avut o întâlnire emoționantă cu mama sa naturală și în loc să afle câte ceva, a stârnit un adevărat conflict.

La întâlnirea cu mama ei naturală, DJ Harra n-a reușit să stăpânească o rană veche și adâncă a parinților adoptivi. "Întâlnirea cu mama mea naturală n-a făcut altceva decât să-mi întărească legătura cu mama adoptivă. Eu m-am purtat foarte elegant cu ea, am pupat-o pe obraz, am salutat-o și cam asta a fost", a spus DJ Harra pentru Kanal D.

Într-un interviu acordat Kanal D, mama naturală a Danei a încercat să clarficice lucrurile spuse de către părinții adoptivi ai artistei, de asemenea să explice motivul pentru care a ajuns să o abandoneze pe aceasta în maternitate.

"Nu mi-a plăcut să aud acuze cum că am fugit din spital atunci când am născut-o pe Dana. Pe vremea aia n-aveai cum să fugi pentru că după primii 500m, te găseau. Pe ea nu am abandonat-o pentru a avea o viață ușoară, ci pentru că așa am gândit la vremea respectivă. Am auzit și acuzații cum că cineva din familia mea ar fi vrut să o răscumpere pe Dana, dar nu s-a pus problema de așa ceva. Păi ce, ea era un obiect, ca să facem bișniță?", a spus mama naturală a lui Dj Harra pentru Kanal D.

Cu toate aceastea, prinții adoptivi ai Danei Neacșu nu s-au simțit cu gura închisă.

"Ea vorbește mult, așa cum a făcut-o mereu. Ea a fugit din spital, dar cineva din familie a ajutat-o să scape de probleme. Ar fi avut sigur probleme în acea perioadă. Ea nu a fost îngrijită cum trebuie în spital. Noi am adoptat-o pe Dana datorită unei verișoare, care pe vremea aceea lucra ca și asistentă într-un spital", au mărturisit părintii lui DJ Harra pentru Kanal D.

Mai multe