Drama manechinului de culoare Erika: «Vecinii m-au anunţat că mama a murit»

22 mai 2012 14:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Fotomodelul Erika, fosta iubită a fotbalistului N'Doye, trece printr-o adevărată dramă de când mama ei a murit, acum patru ani, din cauza unui atac de cord.

La doar 19 ani, Erika a rămas fără mamă, vecinii anunţând-o că aceasta a făcut un infarct şi s-a stins din viaţă

"M-am trezit singură cu un tată viteg care nu era în ţară şi un tată natural pe care nu-l cunoşteam. Aveam 19 ani când am pierdut-o pe mama, iar ea avea 38 de ani. Am avut-o pe bunica mea alături tot timpul, aşa ne-am descurcat, eu şi fratele meu", a declarat ea pentru emisiunea Acces Direct.

După moartea mamei ei, Erika a încercat să vorbească cu tatăl ei natural, care o părăsise pe vremea când modelul avea şapte luni de viaţă.

"Nu mă gândeam niciodată că mama ar muri, a fost un şoc. Pe tatăl meu, care locuieşte în Namibia, nu l-am cunoscut niciodată, dar vorbim la telefon. Acum patru ani am luat legătura cu el prin telefon", a mai povestit ea, precizând că acum are o relaţie amiabilă cu părintele ei, dar sentimentele sale sunt mult mai puternice faţă de tatăl ei vitreg, cu care a cresut.

Din fericire, cu ajutorul bunicii ei, Erika a reuşit să treacă mai departe peste tragedia prin care a trecut, deşi, spune ea, speră că se va duce la ea cât mai curând.

Citete şi:

Erika, fosta iubită a lui N’Doye, a anunţat că se sinucide - FOTO

Erika, fosta lui N’Doye: «Pulhac poate doar cinci minute»

Show XXX în Regie cu fosta iubita a lui N’Doye! FOTO VIDEO

Mai multe