Dudu Steel îşi «pune» penis de 27 cm!

6 octombrie 2009 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

"Sunt fericit şi acum, dar vreau un penis şi mai mare", spune Dudu Steel, cel care a lăsat deoparte căutările intense ale unui liceu care să-l primească pentru a se înscrie în clasa a XII-a şi s-a gândit să dea fuga la nemţi, să-şi mărească penisul.

Cunoaşte în detaliu procedura. "Intervenţia chirurgicală e simplă, nu durează mai mult de 30 de minute. Constă în eliminarea ţesutului de grăsime de la bază şi eliberarea acelei porţiuni a penisului din interiorul bazinului. E vorba de câţiva centimetri pe care posesorul îi are în «rezervă» în acea zonă, cu o mărime diferită de la organism la organism. Cu alte cuvinte, la o operaţia de alungire de penis se lucrează, de fapt, cu materialul clientului", ne-a povestit Dudu.

Vindecarea durează vreo două săptămâni. Nici faptul că e musai să se abţină de la sex nu l-a făcut pe Dudu să se răzgândească.

"E nevoie de o perioadă de abstinenţă sexuală de o lună, dar nu contează. Voi pleca azi şi voi sta internat două zile, până vineri dimineaţă. După aceea, voi reveni în ţară să mă refac".

Pentru acest capriciu, "elevul-porno" va trebui să scoată din buzunar vreo 2.000 de euro.

"Banii provin din resursele proprii. Ideea mi-a venit acum o lună. Mă întrebam dacă pot să schimb ceva la mine pe plan profesional şi am ales bisturiul, deoarece e cea mai sigură operaţie."

Şi Fizz s-a lăudat că-şi măreşte penisul

În urmă cu patru ani, Fizz se lăuda că și-a mărit penisul cu patru centimentri, motivându-și atunci gestul mai puțin obișnuit prin faptul că vrea ca iubita lui să fie satisfăcută și să aibă liniște acasă.

Zilele trecute însă, surpriză. Artistul a mărturisit că nu a suferit intervenția chirurgicală de mărire a penisului și că totul a fost doar o strategie de imagine, o metodă pentru a se afla în paginile ziarelor autohtone.

Mai multe