Dulciurile, păcatul numărul 1 al Andreei Ibacka
Soţia lui Cabral, Andreea Ibacka, e destul de „cuminte” la capitolul alimentaţie. Mănâncă sănătos şi uşor, nu face excese, însă toate ca toate, până la dulciuri. Aici, lucrurile ar putea scăpa uşor de sub control, dacă nu şi-ar cumpăra cu porţia.
„Ciocolata de casă e boala mea. Spre exemplu, dacă am în casă un borcan de Nutella, fac ce fac şi îl termin rapid.
De aceea, încerc să îmi cumpăr dulciuri cu porţia, pentru că le mănânc pe toate. Iar dacă măresc porţia, se va mări automat şi doza", mărturiseşte Andreea Ibacka.
E norocoasă, însă, că are o vârstă fragedă şi un metabolism bun.
Dintre reţetele de dulciuri, Andreea e expertă în clătite. Cele cu ciocolată sunt preferatele ei
Alimentaţia ei, în general, e una sănătoasă pentru simplul motiv că nu îi plac mâncărurile grele, mezelurile şi fast-food-ul.
„Nu stau să mă uit pe etichete atunci când sunt la cumpărături, dar oricum mănânc destul de uşor şi de puţin.
Nu ţin diete pentru că n-am nevoie. Poate după o vârstă va trebui să am mai multă grijă, dar acum e ok aşa", mai spune Andreea.
Andreea a pregătit clătitele în bucătăria restaurantului Sofa din Bucureşti
Gătitul e activitatea ei casnică preferată. Decât să şteargă praful, mai bine face o ciorbiţă. Asta mai ales dacă are pentru cine.
„Îmi place să gătesc pentru cei dragi. Dacă ar fi doar pentru mine, n-aş avea tragere de inimă să fac nimic.
De obicei, gătesc o dată la două-trei zile câteva feluri de mâncare, ca să ne ţină mai mult. Nu stau cu reţetele în faţă.
Am câteva feluri de mâncare ale mele, pe care le fac frecvent, în rest, inventez, mă adaptez la ce am în frigider", explică soţia lui Cabral.