Dumitru Dragomir: «Toţi vor să influenţeze arbitrajele»

31 octombrie 2010 18:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Mitică Dragomir crede că arbitrul meciului Dinamo – Gaz Metan Mediaş a oficiat corect, dar îl face varză pe Istvan Kovacs, cel care a condus partida Oţelul- CFR Cluj.

Click!: Cum vi s-a părut arbitrajul de la Dinamo - Gaz Metan?

Dumitru Dragomir: Nu a fost unul foarte bun şi nici unul foarte rău. S-a vorbit că Dinamo a primit un penalty gratuit, dar eu vă spun că arbitrul a avut acoperire regulamentară.

Am revăzut faza de mai multe ori şi înclin să cred că băiatul ăla, Marian Balaci, a judecat bine, la fel cum a făcut şi la faza golului doi al Mediaşului.

Au mai existat şi alte faze controversate în „Ştefan cel Mare"...

Da. Dacă ne referim la cea în care Scarlatache a lovit cu cotul şi la cea în care Liţu a fost eliminat, după părerea mea, arbitrul a greşit la ambele. Scarlatache trebuia eliminat, Liţu nu.

S-a mai spus că Gaz Metan ar fi trebuit să primească un penalty, însă nu împărtăşesc această idee. Balaci a arbitrat de nota 7.

Lui Kovacs ce notă îi daţi pentru prestaţia de la Oţelul - CFR?

La meciul ăsta chiar au fost probleme mari. Kovacs ar merita nota 3 pentru halul în care a arbitrat. A greşit când a anulat golul lui Traore, dar şi când l-a eliminat.

Arpad Paszkany a spus că s-a greşit la comenzi venite dinspre Dinamo, şi că ar fi cazul ca DNA să intervină.

Kovacs a făcut greşeli omeneşti, nu cu intenţie. Toţi cei care se simt furaţi de arbitri susţin că li se trage de la Borcea. Treaba cu DNA mi se pare tot o tâmpenie.

Puteţi să bagaţi mâna în foc că nu există conducători în Liga I care să fi încercat să influenţeze arbitrajele?

Toţi conducătorii care sunt acum în Liga I ar vrea să poată influenţa arbitrajele, dar nu au curaj să încerce să facă asta. De ce? Le e frică!

Mai multe