Dumitru Sechelariu va fi cercetat în stare de libertate

2 martie 2010 14:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Dumitru Sechelariu va fi cercetat în stare de libertate, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti respingând, marţi, cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare a fostul edil băcăuan. Soluţia judecătoriei poate fi contestată la Tribunalul Capitalei, care decide defintiv asupra solicitării DNA, relatează Mediafax.

Sechelariu a fost reţinut în urmă cu o zi, de procurorii anticorupţie, într-un caz de corupţie, în care a fost arestată deja o persoană.

"Dumitru Sechelariu a fost internat în cursul serii de ieri (luni, n.r.). I-au fost făcute mai multe seturi de analize, marţi, unele la prima oră a dimineţii, iar altele spre prânz. În jurul orei 14.00, medicii făceau evaluarea stării de sănătate a pacientului. Cu certitudine va fi externat marţi", a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, Natalia Jicmon.

Procurorii anticorupţie au solicitat, la Bucureşti, judecarea în lipsă a cererii privindu-l pe Dumitru Secheleriu, care, în urma audierii de luni, s-a simţit rău şi a fost internat în spital.

Fostul primar al municipiului Bacău Dumitru Sechelariu, audiat şi reţinut, luni seară, de procurorii anticorupţie, în cazul directorului la SC Transport Public SA Bacău, acuzat de cumpărare de influenţă, a fost internat sub pază la Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Bacău.

Avocaţii lui Sechelariu susţin că fostul edil băcăuan este internat cu afecţiuni cardiace.

Mai multe