După o jumătate de an de singurătate, Alexandra Dinu vrea o relaţie

4 aprilie 2013 16:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu, Alexandra Dinu, este singură de o jumătate de an. Aceasta s-a despărţit de italianul Andrea Rizzoli iar acum s-a resemnat şi este gata pentru o nouă relaţie.

S-au iubit timp de trei ani şi urma să ajungă la altar, însă în urmă cu câteva luni Alexandra Dinu şi italianul Andrea Rizzoli s-au despărţit. Deşi afaceristul a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a o recuceri, actriţa nu s-a întors în braţele lui. totuşi, au rămas prieteni, iar Alexandra vorbeşte foarte frumos despre bărbatul care urma să-i devină soţ.

"Eu si Andrea nu mai suntem împreună, însă face parte în continuare din viaţa noastră. Ne vedem foarte des, Mario are o relaţie extraordinară cu el şi eu la fel, doar ăa nu mai suntem un cuplu. Când am o problemă, el e prima persoană pe care o sun. Nu cred că mai exista şanse de împăcare. El se vede deja cu altcineva, sunt fericită dacă el e mulţumit", a spus Alexandra, la Pro TV. Frumoasa blondină a mai declarat că s-a resemnat cu această despărţire şi că este gata pentru un nou început: " Sunt deschisă unei noi relaţii de iubire", a spus ea.

Mai multe