E adevărul sau invenţia presei indiene? Ce spune Iulia Vântur despre viitorul ei soţ, Salman Khan

28 martie 2014 16:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Adoră să vorbească despre India, însă nu acceaşi deschidere o are atunci când este întrebată despre relaţia pe care o are cu Salman Khan. Iulia Vântur este îndrăgostită de mâncarea şi cultura din ţara bărbatului despre care presa vuieşte că o duce la altar, ba chiar a acceptat să gătească preparate specifice bucătăriei indiene.

Îmbrăcat la patru ace, Cătălin Măruţă a invitat-o pe Iulia Vântur în bucătăria unui renumit hotel din Capitală, unde a provocat-o să dea detalii despre nunta pe care jurnaliştii indieni scriu că s-ar produce cât de curând între cei ea şi actorul Salman Khan.

"M-am îmbrăcat aşa, special pentru nunta ta cu Salman Khan. Ce ne găteşti?", a întrebat-o prezentatorul pe colega sa de la Pro Tv. Vizibil deranjată de insinuările lui Cătălin Măruţă, Iulia Vântur şi-a schimbat mima, într-una foarte serioasă, însă nu a răspuns la nicio întrebare despre subiectul Salman Khan.

"L-ai întors pe toate feţele pe Salman Khan, l-ai pâtlit pe toate părţile. Cătălin, tu eşti singurul bărbat din viaţa mea în seara asta. O rog pe Andra să nu se supere. Vreau doar să spun că ne lipseşte soţul, de la această cină, nuntă cum îi spui tu", a spus vedeta Pro Tv.

Iulia a subliniat că totul a fost doar o scenetă, o piesă de teatru pe care a jucat-o de dragul colegului său. La auzul acestor cuvinte, replica lui Cătălin Măruţă nu a întârziat să apară. "Iulia, sceneta asta cât miros de adevăr are! Presimt că o să devină realitate", a adăugat prezentatorul "La Măruţă".

"Bine, cum zici tu, Măruţă, cum zici tu", a conchis blondina zâmbind cu subînţeles.

Mai multe