E antrenoare de fitness dar a fost obeză! Uite cum a slăbit Cori Grămescu

8 octombrie 2010 7:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Puţini ştiu însă că, la un moment dat, Cori Grămescu a fost supraponderală: la sfârşitul clasei a XI-a, se apropia de 90 de kilograme fără ca măcar să îşi dea seama că are o problemă.

Norocul meu a venit din partea unor prieteni din copilărie, care, fără să ştie, mi-au dat semnalul de alarmă. De atunci, am continuat să slăbesc, făcând uneori şi greşeli.”, a declarat Cori pentru TV Mania.

În timp ce majoritatea femeilor visează la o talie de viespe ăeste noapte, Cori Grămescu a ales calea cea anevoioasă şi lungă. Întregul proces de slăbire a durat peste trei ani şi nici în ziua de astăzi nu e liniştită în privinţa siluetei.

Pentru mine a fost un proces destul de lent, care a durat circa trei ani. Din fericire pentru mine, m-am trezit înainte ca efectele negative ale excesului ponderal să fie iremediabile. Am învăţat însă că cel mai important e să adopt o alimentaţie sănătoasă pe termen lung, să fac alegeri din ce în ce mai sănătoase şi să fac sport. Ca orice om care s-a confruntat cu probleme cu greutatea, sunt permanent atentă la ceea ce mănânc şi sunt foarte conştientă că, dacă alimentaţia mea nu este sănătoasă, voi începe să mă îngraş. Acest lucru m-a facut să fiu consecventă cu dieta: frica de a mă îngraşa din nou.

Mai multe