E frumoasă, are succes în plan profesional, dar cu toate acestea îi lipseşte ceva. Ce crezi că îşi doreşte Simona Gherghe?

14 ianuarie 2013 9:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, a povestit despre viaţa sa personală şi despre ceea ce îi lipseşte şi îşi doreşte să aibă.

Într-un interviu pentru agentiadepresamondena.com, Simona Gherghe a afirmat că vrea un copil pentru că simte că acest lucru o va împlini.

Întrebată dacă totul este bine în plan personal, în prezent, vedeta a declarat: "Nu chiar! Mai am de lucru aici. Simt că trebuie să pun la punct nişte aspecte. Mi-aş dori un copil şi cred că asta o să mă împlinească. O să fie bine în momentul în care voi fi mamă. Până atunci, încă mă mai caut".

Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", care a mărturisit că a avut probleme de sănătate în ultima jumătate a anului trecut, susţine că programul zilnic, foarte încărcat nu-i afectează viaţa intimă.

"Pentru lucrurile pe care le consideri importante în viaţă întotdeauna îţi găseşti timp. Nu cred că asta mă împiedică să am un copil", a afirmat vedeta.

Mai multe