E hotărâtă să câştige! Elena Cârstea a scris o piesă special pentru Eurovision!

26 ianuarie 2013 11:25   Actualitate
Ultima actualizare:

A trecut prin momente grele, s-a operat pe creier, s-a stabilit în Statele Unite, iar acum se întoarce în România să câştige preselecţia naţională Eurovision. Elena Cârstea vrea să cânte din nou pe o scenă din România şi a pregătit o piesă de suflet, cu care vrea să impresioneze juriul.

Elena Cârstea s-a întors în muzică. Solista a scris o piesă nouă, care poate însemna relansarea ei pe piaţa muzicală din ţară şi din Europa.

Artista se întoarce în România pentru a participa la preselecţia naţională a celei mai importante competiţii muzicale de pe bătrânul continent, Eurovision. Compozitorul Cristian Faur, cel care a colaborat intens cu solista în ultimii ani, a confirmat întoarcerea ei în ţară.

„E adevărat, Elena va reveni în ţară pentru preselecţie. A muncit mult la o piesă, e creaţia ei. Eu am ajutat-o la orchestraţie şi puţin la text", a declarat Cristian Faur, pentru Click!

Înscrierile pentru preselecţia naţională au început la 14 ianuarie şi se vor încheia la 3 februarie, în vreme ce finala naţională va avea loc la 9 martie 2013. Piesele celor înscrişi vor fi ascultate de juriu la 6 februarie - în Iaşi, la 8 februarie - în Cluj, la 10 februarie - în Timişoara, la 12 februarie - în Craiova şi la 14 februarie - în Bucureşti. Anul acesta, concursul european Eurovision va fi găzduit de oraşul suedez Malmo.

A fost operată pe creier

Elena Cârstea a trecut printr-un moment de cotitură în 2009, când a fost operată pe creier la o clinică din Florida, din cauza unui anevrism cerebral.

Ea s-a stabilit în SUA împreună cu soţul ei, omul de afaceri Glenn Muttart. Cei doi s-au căsătorit la Miami, în septembrie 2006, şi cresc împreună două fete înfiate, Adriana şi Sanda.

VIDEO

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Elena Cârstea, prima piesă după operaţia pe creier

Elena Cârstea, interzis la Festivalul Mamaia

Tania Budi, atac la Elena Cârstea? 

Mai multe