E rost de scandal! A făcut-o matroană de bordel, iar ea se gândeşte să-l dea în judecată! Afla cine sunt protagoniştii!

31 martie 2014 17:16   Actualitate
Ultima actualizare:

În urma apariţiei sale pe covorul roşu, la Premiile Gopo, actriţa şi regizoarea Delia Antal a fost aspru criticată de Alin Gălăţescu pentru ţinuta aleasă cu ocazia acestui eveniment.

Criticul de modă Alin Gălăţescu nu s-a abţinut deloc atunci când a comentat vestimentaţia Deliei Antal şi a spus în cadrul unei emisiuni că "arată ca o matroană de bordel, din secolul XIX, cu sâni prea mari şi pielea albă".

Aceasta a purtat la Premiile Gopo o rochie lungă, de culoare mov, cu pene în partea de sus, ataşate la bust, la care a asortat un clutch Alexander McQueen, sandale Charlotte Olympia, un ceas Cartier, model classic, din aur roz cu diamante şi un accesoriu de păr Butler&Wilson.

Faptul că a fost catalogată de creatorul şi criticul de modă Alin Gălăţescu ca "matroană de bordel" a supărat-o foarte tare pe actriţă.

"Gălăţescu e diletant! Niciun critic de modă nu asociază o femeie cu o proxenetă. El nu a criticat ţinuta mea vestimentară ci a făcut atac direct la persoana mea! Eu iau în considerare absolut toate părerile, dar am încredere în stilistul meu de la Londra, pentru că lucrăm de mulţi ani împreună şi m-a sfătuit mereu numai de bine. Sunt actriţă şi mă îmbrac cum mă simt bine. Nu urmez vreun prototip. Probabil la insistenţele unora o să-mi tai sânii naturali şi o să merg să mă "prăjesc" la solar. Ba chiar dacă ei, "profesionişti fiind", îmi vor sugera să îmi înlocuiesc nasul, faţa, picioarele etc, obligatoriu o voi face ca să fiu pe placul lor", a spus actriţa.

Mai multe