Ea este românca de la «Vocea Germaniei» - VIDEO

6 ianuarie 2012 8:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Aseară Ramona Nerra a promovat în etapa a doua a competiţiei muzicale «Vocea Germaniei», după ce a interpretat piesa «Firework», a cântăreţei Katy Perry. Ea este cântăreaţă, provine din Craiova şi locuieşte în Dusseldorf împreună cu soţul ei şi cei doi gemeni de trei ani.

Prima etapă live a show-ului «Vocea Germaniei» a fost difuzată aseară de televiziunea germană Pro7, transmite Mediafax. Românca Ramona Nerra a impresionat publicul cu interpretarea piesei «Firework» a cântăreţei Katy Perry.

După votul publicului, Ramona Nerra - care face parte din echipa de antrenori The Boss Hoss - a promovat automat în etapa următoare a show-ului de talente muzicale.

Ramona Nerra are 32 de ani, a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti. În prezent, ea este cântăreaţă şi locuieşte în Dusseldorf. A fost convinsă să se înscrie în competiţia «Vocea Germaniei» de soţul ei. Se descrie ca fiind o fire deschisă, ambiţioasă şi încrezătoare. Pentru Ramona Nerra mai importanţi decât cariera sa muzicală sunt gemenii săi, în vârstă de 3 ani.

Într-un interviu acordat Mediafax, Ramona Nerra, care locuieşte în Germania de aproape zece ani, a spus că «Vocea Germaniei» reprezintă pentru ea "o schimbare pozitivă", care i-a permis acesteia să fie mult mai cunoscută.

Mai multe