Ea l-a cuminţit pe Vârciu!

12 decembrie 2010 18:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Ce face dragostea din om! După un an plin de scandaluri şi de cuceriri, Liviu Vârciu şi-a găsit jumătatea şi s-a cuminţit. De două luni, de când formează un cuplu cu fotomodelul Gabriela Pavel, actorul a devenit mult mai serios şi a scăpat şi de patima cazinourilor.

Un divorţ scandalos, o împăcare şi o despărţire telenovelistică tot cu fosta soţie, multe cuceriri şi o acuzaţie de viol, toate acestea l-au trasformat pe Liviu Vârciu în personajul masculin al anului.

După atâtea peripeţii care aproape că l-au adus în pragul isteriei, actorul pare că şi-a revenit acum, la sfârşit de an, de când s-a cuplat cu fotomodelul Gabriela Pavel.

Deşi cei doi consideră că este încă prea devreme să se mute împreună, se văd foarte des, iar apetisanta blondă a avut o influenţă pozitivă în viaţa tumultuoasă a cuceritorului.

Liviu Vârciu: «O să mă fac băiat cuminte, de Crăciun stau cu fata mea»

Femeile lui Liviu Vârciu se încaieră

Vârciu, tandru cu iubita în clubAdelina: «Eu nu înţeleg ce a căutat Vârciu cu reptila aia de Iguana»

Liviu Vârciu: Totul despre femeile mele

Cum acum este mult mai liniştit pe plan sentimental, Vârciu a renunţat la viciile care i-au adus mari neplăceri până de curând. Astfel, actorul din serialul „Moştenirea" (Pro Tv) a renunţat să piardă nopţile şi să-şi cheltuiască banii în cluburile bucureştene şi, cel ami important, a uitat ca prin minune de jocuri de cărţi şi de cazinouri.

Potrivit apropiaţilor Gabriela-Liviu, blonda l-a şi încurajat să-şi petreacă mai mult timp cu fetiţa sa, Carmina (8 ani), care locuieşte la Arad. Iar Liviu s-a grăbit să se conformeze şi a acceptat să-şi petreacă sărbătoarea Crăciunului alături de fiica sa, departe de agitaţia Capitalei.

Adelina a aflat despre relaţia dintre gabi şi Liviu chiar de la aceasta, înainte chiar să fie făcută publică. Deşi bruneta a fost uşor deranjată în interviurile pe care le-a acordat ulterior, Găbiţei i s-a părut normal ca fosta soţie a lui Liviu să fie înştiinţată cu privire la povestea lor de dragoste: „Eu şi Adelina nu suntem prietene, dar ne cunoaştem, avem o relaţie profesională. Mi s-a părut firesc să ştie", ne-a spus Găbiţa.

Femeile i-au mâncat sufletul. A fost părăsit, a înşelat şi a fost acuzat de tentativă de viol

Adelina şi Liviu, divorţ şi împăcare în numai câteva luni. Cei doi s-au despărţit cu scandal în luna martie a acestui an, şi după ce fiecare a bifat o altă poveste de dagoste, s-au împăcat, în septembrie.

Dulcea împăcare însă a durat numai trei săptămâni, ccăci Adelina şi Liviu şi-au spus iar „adio", fără însă să-şi mai spele rufele în public.

Liviu şi Andreea Popescu au trăit o idilă de numai câteva săptămâni şi, după o ceartă domestică, actorul a călcat strâmb. El a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce s-a dus acasă cu o dansatoare din clubul Player, cu care s-a i ubit pe ritmuri de manele. După câteva ore de amor, cei doi s-au dat uitării reciproc.

Liviu şi Diana Iguana s-au iubit cu patos timp de două luni, dar relaţia lor s-a terminat aşa repede cum a şi început. Deşi şi-a declarat dragoste şi public, Iguana l-a părăsit pe motiv că a fost dezamăgită de Liviu. Ea a refuzat să spună care au fost exact motivele separării.

Liviu a avut parte de un scandal monstru luna trecută, când a fost acuzat de Roxana Vaşniuc, prezentatoare la Etno Tv că a sechestrat-o şi că a vrut să o violeze. La rândul lui, Liviu a acuzat-o că a băut mult prea multe pahre în plus şă că acesta a fost motivul pentru care a dus-o în noaptea respectivă, la hotel.

Mai multe