Ea pretinde că este fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu! FOTO

11 noiembrie 2010 15:48   Actualitate
Ultima actualizare:

În cadrul emisiunii Acces Direct de joi, Simona Gherghe a prezentat o fotografie cu Andreea-Mihaela Bîrlea, grefiera care pretinde că ar fi fata nelegitimă a lui Adrian Păunescu..

Andreea-Mihaela Bîrlea este  grefieră la Secţia a 2-a Penală a Tribunalului Bucureşti şi susţine că este fiica marelui poet.

Contactată de reporterii „Adevărul de Seară", ea a declarat că a demarat un proces de paternitate, însă a menţionat că nu doreşte momentan să facă niciun comentariu.

Poetul Adrian Păunescu nu a lăsat niciun testament!

În acest proces sunt citaţi ca pârâţi toţi cei trei copii legimiti ai poetului Adrian Păunescu, dar şi văduva acestuia, Carmen Păunescu. Primul termen a fost stabilit pentru data de 23 martie 2011.

Andreea-Mihaela Bîrlea a declarat pentru Acces Direct că ea este sora mai mică a gemenelor, despre care Constanţa Buzea vorbeşte, doar că acele fete sunt de fapt fiicele lui Nichita Stănescu.

O grefieră de la Tribunalul Bucureşti susţine că e fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu

Acum două zile, unchiul Andreei a intrat prin telefon la Acces Direct şi a declarat că Andreea este fiica lui Păunescu, cât despre gemene a insinuat că sunt fetele lui Nichita Stănescu. În platou se afla şi Corneliu Vadim Tudor.

"Domnul Vadim Tudor nu are dreptate. Poate îşi aminteşte că în 1982 Păunescu avea o fată pe nume Andreea pe care o lua peste tot cu el. E născută în 1968, gemenele despre care vorbeşte Constanţa, sunt mai mari cu un an şi au fost făcute în perioada în care vorbea şi cu Nichita Stănescu", a spus acesta.

Corneliu Vadim Tudor: «Păunescu nu a avut gemene niciodată»

Potrivit Acces Direct, Andreea s-a întâlnit joi în jurul orei 16:30 cu membri familiei Păunescu.

"Povestea lor a început prin 64- 65. Eu am avut parte de o familie fericită, care nu a negat niciodată şi nu am avut niciun fel de frustrări de copil separat, diferit. În certificat apare numele soţului mamei. L-am întâlnit pe Păunescu când aveam 10 ani. Eu am tot auzit-o pe mama că aş fi fost fata lui. A fost o poveste de iubire, el nici nu era atât de cunoscut. Eu aveam o familie deja", a spus Andreea într-un interviu pentru Antena 1.

Se pare că Andreea a aflat că este fiica lui Păunescu în mai 1982 când poetul a luat-o la el acasă. Întrebată de ce a apărut doar acum, ea ar fi declarat că este supărată că artistul nu şi-a cerut iertare.

"Doresc să fac o lămurire. Păunescu nu a recunoscut copilul din cauza şantajului făcut de cumnata mea. În 1982 s-a realizat un test de paternitate pentru Andreea şi pentru gemene. S-a determinat că Andreea este fiica lui. Şi atunci Păunescu a vrut să o adopte pe fată, însă cumnata mea i-a cerut să o ia de nevastă măcar cinci minute. El a considera că este şantajat şi nu a vrut să fie şantajat pntru a-şi recunoaşte fata. După refuzul cumnatei mele, Păunescu a mai ajutat-o pe Andreea, deci relaţia nu s-a rupt. Problema este că nu a reuşit să o înfieze pe Andreea din cauza ambiţiei cumnatei mele. Ea a locuit câteva luni în casa poetului.

Dacă căutaţi în telefonul lui Păunescu veţi vedea un mesaj trimis de Andreea lui Păunescu de pe 30 octombrie",  a spus Dan, unchiul Andreei prin telefon, joi, la Acces Direct.

Mai multe