EBa, blocată o oră în coadă pe DN1

18 aprilie 2011 18:14   Actualitate
Ultima actualizare:

O fi ea mezina preşedintelui Băsescu, dar traficul e trafic. Nimic nu a salvat-o pe Elena Băsescu, duminică, atunci când a stat mai bine de o oră blocată în Otopeni, după ce pe DN1 a avut loc un accident grav.

Duminica Floriilor a scos-o din casă şi pe Elena Băsescu. Aparent fără o ţintă anume, mezina preşedintelui a ieşit la plimbare în jurul Capitalei.

Însă la orele amiezii, tot bucureşteanul roia pe afară. Coadă la ieşirea din Bucureşti, coadă la intrare.

Citeşte şi:

Badea îşi bate joc de Eba: «Nu ştie să citească!» Uite cum o imită - VIDEO

Modificate pe calculator ca să fie sexy!

EXCLUSIV: EBa, asaltată cu mesaje de dragoste de la Syda!

EBA, îţi poţi umfla buzele pe banii noştri

Mai mult, tânărul europarlamentar a mai avut şi ghinion: în zona Otopeni avusese loc un grav accident de circulaţie, astfel că traficul a fost blocat mai bine de o oră. Ghinion pentru ea, mai ales că nu mai umblă cu SPP-ul care ar fi putut să o scoată din încurcătură. A încercat să iasă din aglomeraţie, dar în final a renunţat.

Un tânăr s-a oferit să-i explice că ar exista o variantă ocolitoare. După ce şi EBa şi băiatul au dat din mâini trasând în aer harta drumurilor lăturalnice, ea a renunţat, temându-se probabil că "drumul necunoscut e mai lung decât cel cunoscut".

Ora petrecută în trafic a trecut destul de uşor, având în vedere că a schimbat sms-uri cu prietenii. Iar probleme cu benzina nu avea, rezervorul fiind umplut chiar înainte de aventura pe DN1. De altfel, Elena Băsescu a fost ţinta privirilor curioase ale angajaţilor benzinăriei.

Atunci când a coborât să alimenteze şi să plătească, mezina preşedintelui a atras privirile tuturor bărbaţilor din jur. Şi acest lucru pare-se că a măgulit-o nespus, căci a fost surprinsă zâmbind destinsă, lucru rar la Elena Băsescu.

Europarlamentarul nu a avut pentru ieşirea sa o ţintă precisă. A mers să se plimbe şi să admire împrejurimile Bucureştiului, făcând o tură cu maşina prin comunele Moara Vlăsiei, Căciulaţi şi Dascălu.

EBa zâmbește relaxată, în timp ce angajaţii benzinăriei o privesc cu admiraţie

Mezina președintelui a dat încontinuu sms-uri

Haine de peste 25.000 €

Mezina preşedintelui este în trend atunci când vine vorba de modă. Preocupată în maximă măsură de felul în care arată, Elena Băsescu nu ratează nici o nouă fitză. Se poartă balerinii? Ea e prima care îi încalţă.

Se poartă culorile puternice? Ea e prima care îşi achiziţionează un accesoriu într-o culoare "turbată", aşa cum e geanta Hermes roşie, de circa 7.000 de euro. E la modă un anumit model de ceas? Cu siguranţă acesta va străluci de a doua zi pe mâna Elenei Băsescu.

Mai ales dacă e cadou. Ceasul Hublot Gold Ceramic l-a primit de la Syda, de Crăciun. Chiar dacă nu mai sunt împreună, EBa nu se desparte de bijuteria de 17.000 de euro.

Mai multe