Echipa Abracadabra s-a reunit pentru a-i transmite gândurile lor bune Micăi, colega grav bolnavă

12 martie 2013 15:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Marţi după amiază, în platoul Happy Hour, a fost invitată echipa Abracadabra. Tinerii s-au reunit alături de Magician, Marian Râlea, pentru a-i transmite încurajările lor Michaelei Niculescu, colega lor grav bolnavă. Fiecare dintre ei a avut ochii în lacrimi şi au fost extrem de emoţionaţi când au vorbit despre Michaela. Drama prin care trece Mica i-a afectat vizibil.

Cătălin Măruţă a început emisiunea exprimându-şi regretul pentru ceea ce i se întâmplă tinerei. "Dacă americanii o au pe Hannah Montanna, noi am avut Abracadabra. Vestea că Mica este bolnavă ne-a afectat pe toţi", a spus prezentatorul, cu privirea mai mult în pământ.

Dana Rogoz, fosta colegă a Micăi, a fost poate cea mai afectată de drama acesteia. Actriţa a avut în permanenţă ochii plini de lacrimi şi a reuşit cu greu să vorbească despre colega sa. "Nu mi-am imaginat niciodată aşa ceva. Am vorbit cu ea şi nu am ştiut nimic. Toţi cei din gaşca Abracadabra avem o legătură ca de fraţi, care nu se poate rupe. Mica e un om excepţional, cu o capacitate intelectuală covârşitoare. E cea mai deşteaptă dintre noi. Pentru mine, Mica va fi întotdeauna un model. Este un om foarte frumos, care nu a avut niciodată răutăţi cu nimeni. E ca o comoară", a povestit Dana.

Magicianul şi-a amintit de experienţele alături de Mica: "Am fost împreună în Franţa, într-o tabără şi a învăţat franceza vorbită într-o singură săptămână. Era o mare capacitate".

Regizorul Ducu Ion a fost şi el răscolit de povestea fostei sale colege: " E cumplit să aflăm ceea ce am aflat. Nu pot să cred, nu pot."

Mai multe