Echipa lui Nicolas Cage «vânează» răul la Sibiu - FOTO EXCLUSIV

9 noiembrie 2010 1:13   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută au fost turnate câteva scene din pelicula "Ghost Rider 2" pe Transfăgărăşan şi la barajul Vidraru, echipa de filmare s-a mutat la Sibiu pentru noi cadre.

Click! vă oferă imagini exclusive de la faţa locului, cu regizorul Brian Taylor, actorul Idris Elba şi dublura lui Nicolas Cage, cascadorul Rick English, alături de colegii lor din producţia americană, inspectând luni zonele în care vor avea loc filmări.

Rick English a făcut acrobaţii pe două roţi pe centura Sibiului.

După-amiază unii dintre membrii echipei de lucru, în frunte cu Brian Taylor, şi-au permis să savureze frumuseţile Sibiului la o ceaşcă de cafea.

Începând de astăzi, filmările se vor desfăşura pe centura oraşului, apoi, în zilele următoare, în centru - pe strada Şelarilor, la Biserica Franciscană şi în Piaţa Mică.

Ulterior, întregul staff se va deplasa la Castelul Huniazilor, în Hunedoara. 

Cu un buget estimat la 75 de milioane de dolari, potrivit IMDb, pelicula "Ghost Rider 2" va avea premiera mondială la începutul anului 2012. Acţiunea se ţese în jurul lui Johnny Blaze (Nicolas Cage), care trebuie să învingă răul ce încearcă să ia formă umană.

Regizorul Brian Taylor şi o parte a echipei de filmare au stat la o cafea, în centrul Sibiului.

Mai citeşte:

Dublura lui Nicolas Cage a testat motorul pe Vidraru

Vezi imagini cu echipa "Ghost Rider 2" la Sibiu în Click! MediaCenter

Mai multe