Echipele de la «Vocea României» sunt complete!

30 octombrie 2012 16:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Gata, echipele sunt făcute! Cei patru antrenori de la “Vocea României” (PRO TV) şi-au ales concurenţii! Etapa audiţiilor “pe nevăzute” s-a încheiat aseară.

Marius Moga, Loredana, Smiley şi Horia Brenciu şi-au selectat câte 14 voci cu care vor merge mai departe în etapa "Confruntărilor".

Le-a fost greu să aleagă, dar n-au avut încotro! Doar câte 14 concurenţi "beton" pot face parte din fiecare echipă de la "Vocea României"! Aşa că aseară s-au luat deciziile finale - cine merge mai departe în competiţia de la PRO TV. Loredana l-a luat în echipa ei pe Alexandru Simion, încântată de inflexiunile vocii lui.

Marius Moga a avut o seară dificilă, având de selectat trei concurenţi pentru a-şi completa echipa. Primul ales a fost Marcel Roşca, un tânăr de 22 de ani, care a trăit momente de suspans, scaunul lui Moga întorcându-se în ultima clipă. Monica Merişan a reuşit să întoarcă scaunul Moga, dar să îi impresioneze şi pe ceilalţi antrenori.

Laurian Manta a fost selecţionat de Horia Brenciu, într-o ediţie precedentă a show-ului „Vocea României”

Vizi Imre a fost concurentul care a stârnit cea mai mare dezbatere a serii. Loredana şi-a dat jos pantofii pentru a-i oferi "şosete de diamant", iar Horia fost pe punctul de a se descălţa din nou, dar tipul l-a ales pe "micul Mozart".

Horia Brenciu a făcut şi el două superachiziţii: Dalma Kovacs, care a întors toate cele patru scaune, şi Vlad Simion, care a adus o explozie de energie pe scenă. Smiley a adăugat în echipa lui încă două voci masculine: Gheorghe Mihail şi Dragoş Cristiu. Deşi Mihail a reuşit să întoarcă scaunul lui Horia Brenciu în doar câteva secunde, el l-a ales pe Smiley! Dintre Moga şi Smiley, Dragoş l-a ales pe cel din urmă.

După ce a făcut furori la Eurovision alături de trupa Electric Fence, Elena Vasile şi-a încercat norocul şi la "Vocea României". Aceasta a reuşit să-l impresioneze pe Smiley şi să meargă mai departe în etapa "Confruntărilor".

Mai multe