Ei sunt viitorul!

7 septembrie 2010 18:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Tineretul lui Săndoi a încheiat pe locul 1 în grupă, iar vineri, la tragerea la sorţi de la Herning (Danemarca), îşi va afla adversarul din play-off

Tricolorii mici au mers la Sankt Petersburg cu califcarea în play-off-ul pentru CE jucată încă de la Bucureşti. Atunci aceştia au bătut clar, cu 3-0, iar Emil Săndoi le-a transmis jucătorilor săi: "Nu pierdem în Rusia să rămânem pe locul 1 în grupă".

Fără Bicfalvi, omul numărul 1 al românilor din meciul de săptămâna trecută, trupla lui Emil Săndoi a jucat prudent. Mai mult, încă din minutul 29, au rămas în 10, Ioniţă fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene.

Salvaţi de Lung jr. Cea mai mare ocazie le-a aparţinut gazdelor după pauză. Kanunnikov nu a reuşit să-l învingă pe portarul Universităţii Craiova, care a scos de sub vinclu cu un reflex de exepţie.

 Vineri află cu cine joacă barajul. Cu egalul din Rusia, România a rămas pe primul loc în grupă şi sunt capi de serie la tragerea la sorţi a barajului pentru Euro 2011. România mică îşi va afla vineri adversara din baraj, atunci când va avea loc tragerea la sorţi, în Herning (Danemarca).

Mai multe