El are cea mai tare meserie: degustă ciocolată! VIDEO
Un jurnalist britanic specializat este nevoit să guste lunar 200 de noi sortimente de dulciuri.
Invidiat de toţi prietenii care consideră că are cea mai bună meserie din lume, Angus Kennedy şi-a îmbrăcat molarii acum şase ani, ca să poată mânca orice fără probleme.
Un britanic de vârstă mijlocie are ceea ce toţi copiii - şi probabil majoritatea adulţilor - ar considera drept cea mai bună slujbă din lume: degustător profesionist de ciocolată.
În fiecare dimineaţă, Angus Kennedy, editorul celei mai vechi publicaţii britanice dedicate industriei dulciurilor, se aşază la birou pentru a degusta bomboane, jeleuri, acadele, batoane de ciocolată, biscuiţi, pe scurt, orice fel de nou produs al acestei industrii, scrie «The Daily Mail».
«Refuz să scriu despre ceva dacă nu am gustat mai întâi», spune jurnalistul, care a moştenit revista - cu apariţie lunară, numită «Kennedy's Confection» - de la tatăl său; de fapt, aceasta este o afacere de familie, fondată acum 120 de ani.
Kennedy are misiunea de a încerca în fiecare lună cel puţin 200 de noi sortimente de dulciuri, pe care le primeşte de la producători. Iar când participă la târguri de profil, ajunge să îngurgiteze aproape un kilogram de ciocolată pe zi.
Citeşte AICI ce eforturi pentru siluetă face jurnalistul şi ce dulciuri inedite a mâncat