El e cel mai tare frizer: tunde cu foc! Momente inedite vineri seara, la «Românii au talent»

16 martie 2013 16:53   Actualitate
Ultima actualizare:

A venit pe scena de la “Românii au talent” ca să tundă cu foc. La propriu. Andrei, un frizer din Cluj a renunţat la foarfecă şi a folosit chiar flacăra pentru a da un suflu nou podoabei capilare.

Un concurent din Cluj s-a jucat cu focul pe scena de la "Românii au talent" (Pro TV) şi a câştigat. El a demonstrat că poţi să tunzi fără foarfecă, folosind în schimb flacăra. O domnişoară curajoasă s-a lăsat pe mâna lui. Flăcările i-au ars vârfurile şuviţelor, însă totul a fost sub control.

Chiar dacă Mihai Petre nu a înţeles această "artă", Andra şi Andi au fost convinşi să metoda e benefică pentru firul de păr şi i-au acordat o şansă, în etapa următoare.

Şi în această ediţie românii au demonstrat că originalitatea şi talentul lor depăşesc limitele imaginaţiei. Fie că vorbim despre dans, acrobaţii, muzică, ma­­gie, numere spectaculoase sau comice, concurenţii  au avut o rezervă de talent de-a dreptul inepuizabilă. Aproape 7 milioane de telespectatori a urmărit, în minutul de maximă audienţă, emisiunea de la Pro TV.

Un alt român talentat este Gabi Visoiu. El este foarte tare la biliard, reuşind performanţa de a băga 14 bile dintr-o singură lovitură. "Omule, stai bine cu bilele", a concluzionat Andi, la finalul numărului. Gabi a primit trei răspunsuri pozitive şi a trecut în etapa următoare.

Este consilier juridic şi a ridicat sala în picioare cu vocea sa. Sorin a interpretat impecabil o arie de operă pe cât de celebră, pe atât de grea. Andra s-a ridicat în picioare să-l aplaude şi multor spectatori le-au dat lacrimile de emoţie. În timp ce cânta, consilierul juridic a desenat un portret.

Românii au talent, sezonul 3 - Cele mai tari momente din 15 martie

Mai multe