El îl joacă pe «tânărul» Cage

17 februarie 2011 16:36   Actualitate
Ultima actualizare:

La numai doi ani după ce a absolvit Facultatea de Teatru, din cadrul Universităţii "Hyperion" Bucureşti, Ionuţ Cristian Lefter (24 de ani), a fost selectat pentru a-l interpreta pe "tânărul" Young John Blaze, rol jucat de actorul american Nicolas Cage în pelicula "Ghost Rider 2".

" Cei de la Castel Film mi-au trimis un mesaj în care îmi spuneau să iau urgent legătura cu ei, pentru un film cu Nicolas Cage", a explicat românul.

Tânărul i-a convins imediat pe producătorii americani. „M-au pus în faţa oglinzii şi au început să mă tundă, să mă penseze, tot ce ţine de machiaj. Regizorii, s-au uitat la mine şi mi-au spus în engleză: «Open your mouth like Nick! Oh, my God, he really looks like Nick!» (n.r. - Deschide gura ca Nick! Oh, Doamne, chiar seamănă cu Nick!)", povesteşte Cristian.

Ionuţ Lefter a a semnat contractul cu cei de la Castel Film în decembrie 2010

Actorul român a fost plătit cu 325 de dolari, dar recunoaşte că ar fi jucat şi gratis dacă i s-ar fi cerut.

"Ionuţ Cristian Lefter a filmat pentru «Ghost Rider 2» şi a interpretat cu succes rolul Young John Blaze", ne-a declarat Floriela Grapini, director de casting la Castel Film. Marea dezamăgire a buzoianului este că nu l-a văzut pe Nicolas Cage în carne şi oase, la filmări.

Mai multe