El nu vrea să recunoască copilul Rocsanei Marcu!

15 martie 2010 18:17   Actualitate
Ultima actualizare:

De mai bine de doi ani de zile, toată lumea se întreabă cine e tatăl micuţei Mayra, fetiţa Rocsanei Marcu. Vedeta s-a săturat să mai tacă şi l-a chemat la sfârşitul anului trecut în instanţă pe Ştefan Adrian Iliescu, fiul primarului de Giurgiu, care nu vrea însă în ruptul capului să facă testul de paternitate.

Rocsana Marcu nu a fost niciodată prea darnică în ceea ce priveşte amănuntele legate de viaţa sa personală.

În ultimii doi ani însă, de când a venit pe lume micuţa Mayra, vedeta şi -a pus lacăt la gură şi nu a declinat niciodată identitatea tatălui fetiţei.

Bomba însă a explodat cu o săptămână în urmă, când Rocsana a rupt tăcerea şi a dezvăluit că tatăl copilului ei este fiul primarului municipiului Giurgiu, Ştefan Adrian Iliescu. Vedeta a avut o relaţie cu acesta în 2006, iar, în ianuarie 2007 a aflat că e însărcinată.

Tânărul a fost anunţat imediat că va fi tată şi, iniţial, acesta a părut fericit la aflarea veştii. La doar câteva zile însă, fiul edilului Lucian Iliescu şi-a schimbat radical atitudinea şi i-a spus Rocsanei verde-n faţă că nu-şi doreşte pe moment un copil.

Rocsana i-a intentat, la sfârşitul anului trecut, proces pentru stabilirea paternităţii, însă el nu s-a prezentat la nici unul dintre termenele de judecată.

"Tânărul n-a venit la nici un termen, nici în februarie şi nici în martie. Dacă nu va binevoi să apară nici la cel din 12 aprilie, există o procedură legală prin care neprezentarea lui echivalează cu recunoaşterea implicită a paternităţii. Nu va trebui să mai facă testul!", ne-a spus Bogdan Cimbru, avocat la Cabinetul lui Cătălin Dancu.

În cererea de stabilire a paternităţii, vedeta nu i-a cerut fostului iubit nici măcar pensie alimentară, ci doar recunoaşterea copilului în acte.

Pe aceeaşi temă:

Rocsana Marcu îl atacă pe fostul iubit: «Nu şi-a văzut fata decât în reviste!»

Rocsana Marcu: «Tatăl Mayrei este fiul primarului din Giurgiu!»

Ce mare s-a făcut fetiţa Rocsanei Marcu!

Şi ei şi-au lăsat baltă odraslele!

Fostul iubit al Andreei Mantea, Andrei Ţîrdea nu şi-a recunoscut nici până în ziua de azi fetiţa pe care o are cu fosta soţie, Alexandra, de care a divorţat anul trecut. Deşi testul de paternintate a demonstrat că micuţa e a lui, Ţîrdea nu se îndură încă să-i plătească pensia alimentară.

Desirée Malonga a născut şi ea în aprilie, anul trecut o fetiţă de toată frumuseţea. Din păcate, iubitul ei, Dragoş Costea, manager la clubul Gossip, s-a fofilat iniţial şi nu a recunoscut copilul. Acum acesta încercă să revină la sentimente mai bune şi să se împace cu focoasa mulatră.

Mai multe