Ele se luptă pentru postul de Bebeluşă

24 mai 2013 14:47   Actualitate
Ultima actualizare:

În fiecare an, Bebeluşe noi. Aceasta pare să fie deviza Cârcotaşilor de la Prima TV. Din toamnă, Mihai Găinuşă şi Cătălin Dezbrăcatu’ vor avea o nouă colegă. Pentru postul de Bebeluşă se luptă patru finaliste una şi una. Câştigătoarea va fi aleasă de fanii emisiunii, care pot vota pe Internet.

Pentru că este însărcinată cu actorul Denis Ştefan, Bebeluşa Cristina va fi înlocuită din toamnă în emisiunea „Cronica Cârcotaşilor" (Prima TV). Mihai Găinuşă şi Cătălin Dezbrăcatu' au făcut concurs pentru angajarea unei noi colege care să le danseze pe pupitru. Din peste 700 de fete care şi-au dorit acest job, au mai rămas în competiţie doar patru.

Crina Gavrilă, 20 de ani

Crina Gavrilă (20 de ani) nu are nici o experienţă ca dansatoare, dar e studentă la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii „Hyperion" şi îşi doreşte foarte mult postul de Bebeluşă.

Oana Bindea, 23 de ani

Oana Bindea (23 de ani) este prietenă bună cu una dintre cele mai cunoscute Bebeluşe, Oana Ioniţă, cu care a şi fost în Ibiza să danseze. Oana Bindea a făcut cinci ani de dans şi gimnastică ritmică şi un an dans sportiv şi e absolventă de Management, la Universitatea „Babeş Bolyai".

Roxana Niculae, 21 de ani

Roxana Niculae (21 de ani) nu e străină de showbiz. A dansat pentru mai mulţi artişti în ultimii cinci ani, printre care şi Matteo. Mai are un avantaj, de la 11 ani a început să facă dans modern.

Alexandra Gherase, 26 de ani

Cea de-a patra finalistă a castingului este Alexandra Gherase (26 de ani), care are cu ce se lăuda. A absolvit Liceul de Coregrafie din Constanţa şi a dansat pentru artişti precum Morandi, Deepcentral, Narcotic Sound & Christian D., Inna, Alex Velea şi Andra.

Cea care o va înlocui din toamnă pe Bebeluşa Cristina poate fi aleasă de telespectatori, pe Facebook, pe pagina „Cronica Cârcotaşilor", până duminică, 2 iunie, la ora 00.00. Câştigătoarea va fi anunţată în ultima ediţie din acest sezon, la 5 iunie.

Mai multe