Elena Băsescu te învaţă cum să intri în politică. Uite ce sfaturi dă ea!

3 iunie 2013 6:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Mezina preşedintelui strânge bibliografie pe teme politice. Recent, Elena Băsescu a fost la târgul de carne "Bookfest" de unde şi-a achiziţionat cel mai nou volum despre politica externă a României în timpul Războiului Rece, "Cei dintâi vor fi cei din urmă", semnat Larry L. Watts.

Fiica cea mică a şefului statului se pare că a făcut o pasiune pentru volumele acestui autor. «În prezent citesc o altă carte scrisă de istoricul american: "Fereşte-mă, Doamne, de prieteni” (războiul clandestin al blocului sovietic cu România)», a mărturisit ea pe pagina de socializare. 

Europarlamentarul îşi face temele ca la carte. Deşi este însărcinată în şase luni, Elena Băsescu învaţă asiduu despre politică şi e în măsură să dea şi sfaturi. Referindu-se la cartea "Fereşte-mă Doamne de prieteni", Elena are ce să le transmită celor care vor să urmeze o carieră de succes în domeniu.   

"Şi ca o glumă, titlul acestei cărţi este şi prima lecţie pe care trebuie să o înveţe oricine vrea să intre în politică", a mai scris Elena Băsescu pe Facebook.

Mai multe