Elena Cârstea are un preferat la Eurovision. I l-a dezvăluit lui Mihai Gâdea

6 martie 2013 21:14   Actualitate
Ultima actualizare:

"Mi s-a făcut foarte tare dor. Păpuşile (fiicele sale-n.r.) mele sunt foarte supărate pe mine că nu mai cânt", a spus Elena. Cât despre viaţa ei trăită în America, Elena Cârstea a avut numai cuvinte de laudă.

"Nu pot să vă spun cât de frumos se poartă, poate e din cauza ţinutei mele pe care o am de atâţia ani de zile. De multe ori am primit cadouri, în magazine, de la oameni pe care nu i-am văzut în viaţa mea", a spus Elena Cârstea.

Îndrăgita artista a luptat cu o boală cruntă. "Mi-am revenit. Mă simt mult mai bine decât înainte. Viaţa merge înainte(...)N-am vrut să ne gândim măcar o secundă că se va termina rău", a spus Elena, miercuri, la Sinteza Zilei, conform antena 3.ro.

Referindu-se la faptul că românii sunt priviţi adesea ca fiind lipsiţi de educaţie şi aspru criticaţi de americani, Elena Cârstea a afirmat că este dureros pentru ea.

"Pe mine mă doare foarte tare dacă aud în State că se vorbeşte rău despre români şi lumea face mişto cu Dracula. Odată i-am pus la punct şi le-am spus că ei nu ştiu istoria lor proprie", a spus cântăreaţa.

Elena Cârstea este pe lista artiştilor calificaţi în finala naţională a concursului Eurovision 2013, care se va desfăşura la TVR, pe 9 martie.

"Îmi place Turcescu(...) E haios, a fost altceva", a spus artista, întrebată dacă îi place vreunul dintre ceilalţi concurenţi.

Mai multe