Elena Cârstea, atac la sânii Mihaelei: “Decolteul meu nu e de plastic”

1 februarie 2016 15:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Chiar dacă o despart un ocean şi mii de kilometri de ţara natală, Elena Câstea este la zi cu tot ce se întâmplă în lumea artistică din România. Recent, cântăreaţa şi-a văsat în spaţiul virtual un mare of: îşi doreşte foarte tare să fie în juriul concursului “Românii au talent”. Şi nu oricum, ci în locul Mihaelei Rădulescu!

Elena Cârstea şi-a scos iar gheruţele şi le-a înfipt în cea mai titrată divă din România: Mihaela Rădulescu. Stabilită de mai bine de 10 ani în Florida, America, cântăreaţa pare că duce dorul showbiz-ului românesc.

Cârstea şi-a dorit foarte tare să se afle la masa juraţilor uneia dintre cele mai de succes emisiuni de la noi: “Românii au talent”. Ea însăşi mărturiseşte că s-a autopropus pentru acest rol. “Ultima dată când am fost în ţară, am întrebat PRO TV-ul de ce nu mă cheamă în juriu şi mi-au spus că, dacă sunt eu, nu mai trece nimeni. Greşit, trec doar cei talentaţi şi pe bune”, a fost “spovedania” online a Elenei Cârstea.

Provocată de fanii ei de pe Facebook, care au sugerat că ea ar fi fost mult mai potrivită pentru rolul de jurat, spre deosebire de Mihaela Rădulescu, artista s-a dezlănţuit. “Eu măcar mai fac muzică, dna Mihaela e cu moda mai mult (…) La capitolul decolteu am stat foarte bine întodeauna şi nu e de plastic (…) Monte Carlo e mai arpoape”, au fost câteva dintre răspunsurile Elenei Cârstea pe pagina sa.

Ca să mai dreagă busuiocul, cântăreaţa a ţinut să puncteze că “Mihaela chiar este o persoană super mişto”, lăsând să se înţeleagă că ea are ce are cu producătorii, şi nu cu sexy jurata de la “Românii au talent”.

Mai multe