Elena Merişoreanu a suferit pe masa de operaţie: au încercat să-i şteargă machiajul permanent!

23 februarie 2012 6:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică populară a fost chinuită de asistentele medicale înainte de operaţia pe care a suferit-o la Spitalul Parhon, săptămâna trecută.

Interpreta a povestit pentru Kanal D că era sub efectul anesteziei în timp ce asistentele încercau să-i şteargă conturul buzelor şi sprâncenelor. Conform regulilor impuse de spital, pacienţii nu pot intra în operaţie machiaţi.

Din păcate, persoalul spitalului nu ştia că Elena Merişoreanu şi-a tatuat contururile permanent, iar aceasta nu a putut interveni din cauza anesteziei."Ştiam că nu trebuie să fiu machiată şi să am ojă pe unghii pentru ca medicul să poată observa eventualele schimbări ale culorii lor. M-am conformat, dar la buze şi la sprâncene nu am avut ce să fac pentru că le am tatuate. Înainte să adorm total, l-am auzit pe medic bodogănind şi luându-mă la mişto: I-am zis hartistei să nu vină machiată. Apoi le-a cerut asistentelor să-mi şteargă machiajul. S-au chinuit cu şerveţele umede, cu vată şi spirt. Mai-mai că mi-au luat pielea de pe faţă", a povestit artista.

Mai multe