Elena Merişoreanu s-a vindecat miraculos de cancer: «O sabie m-a tăiat în două»

25 aprilie 2014 16:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică populară a trecut prin clipe foarte grele şi a învins cancerul. Artista a vorbit despre această cumpană a vieţii ei împreună cu Cătălin Măruţă.

Vedeta era diagnosticată cu cancer tiroidian şi a suferit o operaţie în care i-a fost extirpată tiroida. Chiar dacă medicul nu i-a garantat extirparea totală a cancerului, la o luna şi jumătate după intervenţia chirurgicală, artista a avut un vis care a tulburat-o.

"Eram în rezerva de la spital şi aşteptam ca în ziua următoare să-mi facă medicul analizele. Am adormit şi am visat că mă aflam afară, când deodată pe cer, a apărut chipul lui Iisus Hristos. M-am speriat, iar de sus, El a aruncat o sabie care m-a tăiat în două. A sărit sânge peste tot, iar în clipa aia am crezut că am murit. Atunci însă, Mântuitorul mi-a spus: «Acum eşti mântuită!...» Şi din clipa aia nu mi-a mai fost frică de moarte, iar după analize, medicul mi-a spus că boala a dispărut. Ţin în continuare regim şi îmi iau medicamentele, dar mă simt foarte bine.", a declarat Elena Merişoreanu.

Mai multe