Elena Merişoreanu şi Catanga la cuţite: «Am spus despre Cornelia că e o ţigancă frumoasă, nu am vorbit urât de ea»

11 iulie 2013 14:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Elena Merişoreanu a stricat prietenia de peste 40 de ani cu interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga. Interpreta de muzică populară ne-a povestit cum s-a trezit cu acuzaţii grave la adresa sa.

Probabil, la Cornelia Catanga informaţia a ajuns altfel şi astfel, aceasta a luat foc.

"Am fost invitată la o emisiune să-i fac o farsă Corneliei. La filmări am spus despre ea faţă de alţi colegi "ce frumoasă ţigancă e Catanga!". De la asta şi până la ce am auzit e cale lungă. M-am trezit că aş fi făcut-o ţigancă... şi că ea s-a supărat. Am crezut că e o glumă. Am spus despre Cornelia că e ţigancă frumoasă, nu am vorbit nimic urât de ea. Şi uite la ce s-a ajuns! A stat la mine în casă cu mama ei şi m-au ajutat foarte mult. Nu aş fi putut să vorbesc ceva de rău de ea. Îmi pare rău că ea a interpretat altfel", ne-a povestit dezamăgită Elena Merişoreanu.

Mai mult, ieri, interpreta de muzică lăutărească i-a transmis Elenei Merişoreanu să nu care cumva să vină la înmormântarea ei, dacă va muri.

În replică, Elena Merişoreanu a refuzat să-i mai răspundă după primul telefon, în încercarea de a stinge conflictul. "Nu i-am mai răspuns la telefon, ca să nu mă cert cu ea!", ne-a mai spus Merişoreanu.

Cornelia Catanga

Mai multe