Eleva lui Mazăre, în sânii goi la tablă - FOTO

9 ianuarie 2012 16:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Mădălina Pamfile şi-a văzut visul cu ochii, pozând pe coperta ultimului număr al Revistei Playboy. Sânii superbi, trupul de sirenă şi privirea senzuală au fost punctele forte pentru care a fost dorită în pictorial. Bruneta a renunţat pentru prima oară şi la chiloţei, în schimbul mai multor mii de euro.

Mădălina Pamfile e majoră şi deja face ce vrea, chiar dacă e elevă în clasa a XII-a. E dorită în cluburi, la prezentări de modă, dar şi la petreceri private, iar acum şi-a etalat sânii superbi pe coperta revistei dedicată bărbaţilor. În plus, de luni seară, este noua asistentă de la emisiunea "Un show păcătos", unde a înlocuit-o pe Bianca Drăguşanu.

Bruneta a ajuns vedetă după scurta idilă cu primarul Radu Mazăre, pe care l-a cunoscut în urmă cu două luni, în timpul şedinţei foto pentru aceeaşi publicaţie.

Iepuraşul Playboy a pozat într-o sală de clasă, în faţa tablei, reuşind să obţină nota maximă la fizic şi la chimie: „În acest moment, Mădălina are cel mai frumos corp din România şi ar fi păcat ca o astfel de nestemată să stea departe de ochii publicului. Suntem mândri să o avem pe coperta Playboy. E doar începutul carierei ei", a ridicat-o în slăvi Cătălin Mihăilă, redactor-şef Playboy România.

Mădălina a fost curtată de vestita publicaţie şi pentru faptul că nu are implanturi, sânii ei fiind 100% naturali. „Mi-a plăcut şedinţa foto, a fost cu tematică. Mi s-a părut o şedinţă decentă, aşa că nu mi-e ruşine să mă vadă în poze prietenii şi părinţii", ne-a spus bruneta.

A pozat sexy, în pat, lângă Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost primul bărbat din România care a apărut, în decembrie, pe coperta revistei Playboy.

La pictorial, acesta a fost înconjurat de patru fotomodele sexy, printre ele aflându-se şi Mădălina Pamfile, pe atunci o necunoscută. Scurta idilă dintre cei doi a adus-o pe Mădălina pe prima pagină a ziarelor.

Mai citeşte:

Bianca Drăguşanu, înlocuită de Mădălina Pamfile la «Un show păcătos»

Mădălina Pamfile, linsă pe sâni! FOTO

EXCLUSIV! Mădălina Pamfile nu mai plânge după Mazăre: «Bărbaţi sunt pe toate drumurile»

Mădălina Pamfile: «Nu am vrut mazăre pe mine»

Mai multe