«Ella, vino acasă! Nu mai spăla wc-uri în Anglia»

1 august 2013 17:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Soarta i-a jucat feste câştigătoarei de la „Dansez pentru tine“: Ella Dumitru (20 de ani) a fugit de probleme în Anglia, după ce s-a certat cu mama ei aflată în scaun cu rotile, dar acolo n-a aşteptat-o un trai mai bun: a făcut videochat, apoi a ajuns să spele wc-uri. Mama ei a iertat-o şi vorbeşte pentru prima oară despre noua dramă a familiei.

Simona Dumitru, mama tinerei hunedorence care a câştigat în urmă cu trei ani marele premiu la „Dansez pentru tine", e distrusă de halul în care a ajuns fiica sa, Ella.

Femeia a suferit enorm după ce tânăra de 20 de ani, care în 2010 câştiga marele premiu de 60.000 de euro, şi-ar fi acuzat părinţii că din cauza lor a ajuns să fugă de acasă, în Anglia, unde a ajuns femeie de serviciu, deşi avea alte aşteptări.

A câştigat «Dansez pentru tine» dar a plecat la muncă în Anglia

Ella Dumitru s-a aliat cu tatăl condamnat

Incredibil! Ella Dumitru a încercat să se sinucidă de două ori

Ella nu a mai avut şansa la care spera, spune mama acesteia, care a povestit că fuga de acasă a fiicei sale şi problemele pe care le-a avut tânăra de 20 de ani i-au lăsat o rană adâncă în suflet. Şi tatăl vitreg al fetei a avut de suferit, adaugă Simona.

Neînţelegerile dintre cele două s-au accentuat în urmă cu un an şi jumătate. Atunci, câştigătoarea de la „Dansez pentru tine" şi-a dat părinţii în judecată, pentru un sfert din valoarea de 60.000 de euro a premiului de la „Dansez pentru tine". Ella a cerut banii pentru a se putea întreţine din ei, în perioada în care ar fi urmat studiile în Bucureşti.

Fata a susţinut că a renunţat de bună voie la partea de 80.000 de lei solicitată în instanţă părinţilor şi la procesul cu aceştia. Simona Dumitru, mama hunedorencei, susţine că în realitate Ella nu a renunţat, ci a pierdut pur şi simplu procesul în instanţă.

„În ziua în care a aflat că fiica mea nu a intrat la Facultatea de Artă Teatrală din Bucureşti, tatăl ei vitreg a avut un accident cerebral şi a ajuns în stare gravă. A avut nevoie să fie operat pe creier, pentru a fi salvat. Atunci ea ne-a spus că renunţă la pretenţii, însă apoi a continuat procesul şi în final l-a pierdut."

În cele din urmă, în primăvara acestui an, Ella a plecat din ţară, după ce a ratat admiterea la Facultatea de Artă Teatrală, iar cariera la care visa în televiziune nu i s-a întrezărit. Ajunsă în Anglia, Ella şi-a căutat de lucru şi a continuat o perioadă să facă videochat. A renunţat însă, iar în prezent lucrează ca îngrijitoare, povesteşte mama ei.

„Noi am încercat tot timpul să o ajutăm, chiar şi după ce a ajuns în Anglia. A avut decepţii, pentru că nu şi-a găsit de lucru unde ar fi vrut, ca babysitter. I-am trimis medicamente. I-am spus să se întoarcă, dar nu a vrut. Modul cum şi-a prezentat ea povestea, dând vina pe noi pentru eşecurile ei, este însă nedrept", ne-a povestit Simona, mama Ellei.

Ella Dumitru are o poveste de viaţă dramatică. În decembrie 2010 a câştigat 60.000 de euro, marele premiu la concursul „Dansez pentru tine". A impresionat prin prestaţiile sale, alături de partenerul ei, actorul Octavian Strunilă, dar şi prin povestea ei de viaţă.

Mama Ellei, Simona, pentru care tânăra s-a înscris în competiţie, este imobilizată în scaunul cu rotile de aproape 14 ani.

Aceasta după ce fostul soţ al hunedorencei a intrat peste ea în casă şi a înjunghiat-o în spate. Bunicul Ellei, Gheorghe Panduru, ispăşeşte o condamnare de zece ani de închisoare, după ce a încercat să îşi ucidă ginerele, pe tatăl vitreg al Ellei. A aruncat acid sulfuric pe acesta şi i-a provocat arsuri grave.

Mai multe