Ellie White, manechin pentru Andreea Marin Bănică

30 mai 2014 22:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Frumoasa cântăreaţă Ellie White a urcat pe podiumul de modă în postura de manechin şi a îmbrăcat o superbă rochie semnată Mirela Stelea, creaţia vestimentară fiind licitată în scop caritabil.

Evenimentul a avut loc într-un club din Capitală, fiind organizat şi prezentat de Andreea Marin Banica cu scopul de a construi, cu banii strânşi, o biblioteca pentru copiii nevoiasi dintr-o şcoală de lângă Bucureşti.

Mirela Stelea si Ellie White au primit cu entuziasm propunerea Andreei Marin de a se alătura acestui eveniment cu scop nobil, astfel că soţia fotbalistului Bogdan Stelea a donat o rochie în valoare de 500 de euro, confectionată din mătase naturală bej şi mov, cu aplicaţii manuale de tul, iar Ellie White a acceptat să devină, pentru o seară, manechin.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru construirea unei biblioteci, de care au nevoie copiii de la o şcoală de lângă Bucureşti. “Şcoala are sute de volume, cărţi extraordinare, unele se află încă în ţiplă, nefiind desfăcute,  deoarece nu exista conditii pentru a se amenaja o bibliotecă", a declarat Andreea Marin Banica, presedintele Fundatiei Pretuieste Viata.

Mai multe