Emil Bâzgă, iubitul interpretei Marilena Dobre, decedată într-o clinică din America, acuză: «M-au dat afară de la priveghi»

14 februarie 2013 16:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Iubitul Marilenei Dobre, cântăreața care a murit la începutul lunii noiembrie într-o clinică din New York, îi aduce acuzații grave celei mai bune prietene a acesteia. Emil Bâzgă, unul dintre cei mai buni trompetiști din lumea jazzului, susține că Dorina, amica de-o viață a Marilenei, i-a interzis să participe la funeraliile femeii pe care a iubit-o din tot sufletul lui.

Dorina ar fi avut împuternicire de la Marilena să decidă în numele ei dacă se va îmbolnăvi grav și să se ocupe de inmormantare. „Dorina a decis ca Marilena să fie deconectată de la aparate, și tot ea s-a ocupat de funeralii. Eu nu am avut voie să particip la funeralii, am fost ca un martor. Când m-am dus la casa funerară, a venit directorul la mine și mi-a spus că nu am voie la funeralii. M-au dat afară de la priveghi", a declarat Emil Bâzgă, la „Poveștiri adevărate".

Emil și Marilena locuiau împreună la New York. Cei doi aveau planuri de căsătorie și își doreau mult să devină părinți.

O boală gravă și misterioasă a pus capăt tragic acestei iubiri. În timp ce Emil se afla într-un turneu în Rusia, Marilena s-a îmbolnăvit și a căzut la pat.

„Analizele de la spital i-au ieșit prost. Ficatul era aproape terminat. Am așteptat un ficat pentru un transplant, dar nu a mai venit. A fost deconectată de la aparate, a murit în brațele mele și ale surorii ei", a mai spus trompetistul la emisiunea „Poveștiri adevărate".

Mai multe