Emil Boc, atacat cu roşii şi ouă la Galaţi! VIDEO

3 iulie 2010 12:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a fost atacat de trei persoane cu ouă şi cu o roşie în momentul în care a părăsit sediul Prefecturii din Galaţi.

Potrivit Mediafax, după şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, care a avut loc la Prefectura din Galaţi, Emil Boc a fost atacat cu ouă şi o roşie în momentul în care a părăsit instituţia.

Jandarmii au reţinut trei persoane în acest caz. Este vorba despre doi bărbaţi şi o fată care au aruncat cu 2 ouă şi o roşie în premier.

Potrivit sursei citate, doi dintre atacatori ar fi lideri ai PNŢCD Galaţi. Aceştia l-au aşteptat pe Boc să iasă din Prefectură şi i-au strigat:

"Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Boc să ne asculte" şi au aruncat înspre el cu ouă şi o roşie.

Citeşte şi:

Băsescu, apostrofat de sinistraţi: «Îmi e scârbă să văd că veniţi şi vă uitaţi la nenorocirea noastră»

Politicienii şi inundaţiile: au venit, au văzut, au plecat - FOTO

Sfaturile lui Băsescu pentru sinistraţi: «Să nu mai scoată mâlul din case»

Avertizare! Cod roşu de inundaţii până duminică, la ora 16.00

Alimentele nu l-au atins pe premier, ci s-au spart de asfalt.

Emil Boc a declarat că nici nu a observat când cele trei persoane au aruncat cu ouă şi o roşie în el. Întrebat de jurnalişti cum comentează incidentul, acesta a spus: "Sincer, nu am văzut nimic. Dreptul la protest nu poate fi oprit. Asta-i viaţa".

Premierul a părăsit municipiul Galaţi şi a plecat spre localitatea gălăţeană Şendreni, unde echipele de intervenţie au lucrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ridicarea unui al treilea dig de protecţie a localităţii.

Mai multe