Emoţionant! Gheorghe Turda a regăsit iubirea alături de o femeie care l-a vrăjit acum 30 de ani

5 martie 2013 14:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Prima dată s-au cunoscut când erau foarte tineri, la un spectacol la Sibiu. Gheorghe Turda şi Lucia Lazăr s-au îndrăgostit la prima vedere şi au trăit o poveste de iubire vreme de 5 luni. S-au despărţiti pentru că Turda era căsătorit şi nu a mai dorit să continue idila aceasta. Timp de mai bine de 30 de ani, nu şi-au spus nici măcar o vorbă, drumurile lor separându-se definitiv.

Între timp, Lucia s-a căsătorit şi a născut-o pe Alina Puşcaş, îndrăgita actriţă şi prezentatoare tv, cea care a moderat show-ul Top Chef. După ceva timp a venit şi divorţul şi Lucia s-a trezit din nou singură.

Atunci, gândul său a zburat din nou la Gheorghe Turda, cel al cărui ochii albaştri nu i-a putut uita niciodată, aşa cum a declarat la Acasă TV. Nu a aşteptat mult şi l-a căutat, ştiind că rămăsese văduv de ceva timp.

Din acel moment, totul a devenit o poveste de iubire cu final fericit, un final ce va însemna căsătoria celor doi, din această toamnă. "Acum 30 de ani am întâlnit o femeie frumoasă, cu un păr superb şi o privire pătrunzătoare, care mi-a cerut un autograf", şi-a amintit Turda la "Poveştiri Adevărate", despre viitoarea sa soţie.

Mai multe